2024'ün en iyi dizileri seçildi


Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

IndieWire, 2024 yılında yayımlanan en iyi dizileri seçti. Listede 'Baby Reindeer'dan 'The Acolyte'a, 'Hacks'ten 'Mr. and Mrs. Smith'e birçok dizi yer aldı.

The Acolyte
Yüksek Cumhuriyet döneminin sonlarına gelindiğinde, galaksiyi tehdit eden karanlık sırlar açığa çıkarken, eski bir Padawan, bir dizi suçu araştırmak amacıyla Jedi Ustası ile bir araya gelir. Ancak, karşılaştıkları güçler beklenenden çok daha tehlikeli olacaktır.

After Midnight with Taylor Tomlinson
Eski @midnight yarışma programına yenilik getiren bu yapım, farklı bir bakış açısıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Baby Reindeer
Başarısız bir komedyen, hassas bir kadına yardım etmeye çalışırken sonuçları kötüleşen bir saplantının fitilini ateşler.

Expats
Dizi, çeşitli geçmişlere sahip üç Amerikalı kadının Hong Kong’daki yaşamlarının kesişimini mercek altına alıyor.

Fantasmas
Fantasmas, kaybolmuş değerli bir altın istiridyenin peşindeki Julio'nun hikayesini anlatıyor. Julio, bu arayışta New York City'nin fantastik, alternatif bir evreninde komik ve korkutucu olaylarla karşılaşır.

Girls5eva
1990'ların sonlarında yalnızca bir şarkıyla tanınmış bir kadın grubu, sahnelerden geri dönme çabası gösterirken, aynı zamanda aile, ilişki ve orta yaş krizi gibi eğlenceli sorunlarla da yüzleşir.

Hacks
Ünlü Las Vegas komedyeni Deborah Vance, eski parlak günlerine dönüş yolu ararken genç bir danışmandan yardım almaya karar verir.

Interview with the Vampire
Anne Rice’ın ikonik romanından uyarlanan film, karizmatik vampir Lestat ve onun tarafından ısırılarak vampir olan soylu Louis’in hikayesini ele alıyor. Louis, vampir olmanın zorluklarıyla yüzleşirken insana zarar vermekten kaçınır.

Jerrod Carmichael Reality Show
Jerrod Carmichael, mizahi bir dille kendi hayatını paylaşmak üzere sahneye çıkıyor. Aşk ve ilişki arayışını, ailesi ve arkadaşlarıyla olan etkileşimleri üzerinden gözler önüne seriyor.

John Mulaney Presents: Everybody’s in L.A.
Altı bölümden oluşan canlı yayında John Mulaney, Los Angeles’ta birçok komedyenle dolu bir hafta geçirecek.

Mr. and Mrs. Smith
Mr. & Mrs. Smith’in dizi uyarlaması, iki yabancının gizli bir casus teşkilatında zenginlik, seyahat ve hayallerindeki hayatı formaranga çalışmasını konu alıyor. Evlilikle birlikte ortaya çıkan gerçek duygular, onların ajanlık yaşamını daha da karmaşık hale getirir.

One Day
Emma ve Dexter, mezuniyet gecesini birlikte geçirdikten sonra ayrı yollara düşerler; ancak hayatları sürekli iç içe geçmekte ve etkilenmektedir. Bu hikaye David Nicholls’ın romanından uyarlanmıştır.

Palm Royale
Palm Royale, Palm Beach sosyetesine girmeye çalışan Maxine Simmons'ın yaşamını ve mücadelelerini anlatıyor.

Ripley
Bir dolandırıcı, İtalya'da alışılmadık bir iş bulduğunda zenginler dünyasına adım atarak, hayalini gerçekleştirmek için yalanlarla dolu bir hayat kurmak zorundadır.

Shōgun
1600 yılında Japonya'da geçen bu hikaye, Lord Yoshii Toranaga'nın Avrupa'dan gelen gizemli bir gemiyle yaşanan olaylar sonrasında hayatta kalma mücadelesini konu alıyor.

Tokyo Vice
Amerikalı gazeteci Jake Adelstein’in, kariyerinin büyük bir kısmını Japonya'da geçirdiği dönemde, ülkenin en büyük gazetelerinden birinde çalışırken yaşadığı zorlukları ele alıyor.

True Detective: Night Country
Dizinin yeni sezonunda, Liz Danvers ve eski ortağı Evangeline Navarro, Ennis adındaki kurgusal kasabada kaybolmuş sekiz erkeğin gizemini çözmeye çalışıyorlar.

We Are Lady Parts
We Are Lady Parts, Müslüman kadın punk grubu Lady Parts'ın üyelerinin hayatlarına odaklanıyor. Grup, baş gitariste ihtiyaç duyduğunda, doktoraya devam eden Amina Hussein'ı aday olarak alıyor. Amina, kendini bir eş bulmaya odaklanmış bir kız olarak tanımlasa da, müzik dünyasında kendine ait bir yer bulmaya çalışıyor.

Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

2024 en iyi diziler